OVER ONS


Potten met Ballen is een concept bedacht door twee Brabantse dames met een passie voor lekker eten. De een poelier, de ander vegetarisch. Een unieke combinatie! Het resultaat? Een heerlijk en divers arrangement aan ballen voor zowel vleesliefhebbers als vegetariërs.

 

Naast bedrijfspartners zijn wij ook partners in het dagelijks leven. Vandaar de naam Potten met Ballen. Een beetje zelfspot mag toch ;) ?

 

INGE VAN DRUENEN

Inge is opgegroeid in het familie bedrijf 'Poelierderij Jo van Druenen' in Geffen. Nadat Inge haar studie media en entertainment had afgerond miste zij haar passie voor eten in haar dagelijks werkleven. Inge ging terug naar haar roots en is al een aantal jaar een actief deel van het familie bedrijf. Hierdoor beschikt Inge over ruime ervaring met het bereiden van catering voor feesten en partijen. Inge’s vrijetijdsbesteding? Koken, koken en nog eens koken!


ROMEA BAKKER

Romea is geboren in Oss en heeft vanaf jongs af aan al een passie voor food en is daardoor vaak aan het kokkerellen in de keuken. Nieuwe concepten en smaakcombinaties ontwikkelen is waar Romea energie uit haalt. Romea is afgestudeerd aan de hogere hotelschool en is bekend met het werken in de horeca. Als rasechte vegetariër kan Romea als geen ander kwalitatief lekker vegetarisch eten bereiden.

DE FOODTRUCK

De foodtruck van Potten met Ballen trekt van festival naar festival. Daarnaast zijn wij in te huren voor catering op feesten en partijen, borrels, bruiloften en bedrijfsfeesten. Onze knalgele oldtimer foodtruck zorgt voor de festivallook op jouw evenement en maakt hongerige gasten blij met culinaire ballen. Wij serveren met name catering in regio Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg. Wil jij een ballenproeverij of catering op maat? Bekijk hier onze mogelijkheden!